Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'PVL Analoog Ontsteking afstellen op mt/mb 80 blok.' (ID 68838).
De reply is geschreven door WestlandMB (UserID 18664) op 27-9-2015 14:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: pangolopalanga
http://www.brommerforum.nl/showtopic/50791/2

Bekijk eens de laatste posts in dat topic, gewoon om een idee van grootte orde te hebben van het aantal krukasgraden...want jij zegt niets over krukasgraden...

Ik snap ook niet goed waarom je die millimeters in het Duits post...probeer eens 1.4 mm...dat zegt die tekst maar doet andere getallen (1.3 en 2 mm)...Of je nu in graden of mm's praat maakt niet veel uit. Dit kan je gewoon omrekenen alleen hoe weet ik niet zo snel. Ik werk met mm's omdat ik dit nauwkeurig kan doen met een micrometer in het bougiegat.

Op de link die jij geeft praten ze wel over een HPI en geen PVL. De CDI heeft volgens mij een hele andere curve en vervroegd een HPI meer. Bij HPI bevelen ze dan ook eerste iets tussen de 3 en 4mm voorontsteking aan. Omdat voor de PVL hele andere waardes worden voorgeschreven kan ik hier niet zoveel mee.

Manier van werken maakt verder niet uit.

Milimeters in het Duits komt omdat ik het van de website van PVL hebt gekopieerd. Die 0,1mm verschil is niet het verschil tussen lopen of niet lopen, hooguit het laatste beetje vermogenwinst wat je meet op een testbank.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved