Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Begin Forum - AM6 loopt goed maar heeft 0 power

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 150 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Begin Forum - Topic #69888 - AM6 loopt goed maar heeft 0 power
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
Dit topic is 399 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Michael Aprilia 16-7-2021 20:21 Print topicpost
Posts: 1
Hallo,

Ik had een vraagje. Ik heb laatst een brommer gekocht met een am6 blok. Hij loopt stationair goed en ook als je gas geeft geen rare geluiden of wegvallen van de motor. Toch als ik rij komt hij bijna niet vooruit. Wat ik heb geprobeerd is:

Bobine vervangen
Andere uitlaat
Andere carburateur/ afstellen
Andere cilinder + zuiger
Ontsteking vervangen, afstellen gaat niet
Gecontroleerd op valse lucht

Niks hielp. Er zit nu een ander AM6 blok onder met dezelfde uitlaat en carburateur en nu werkt het zoals normaal. Mijn vraag wat is er mis met het eerst blok??

Alvast bedankt!
 

Rob777 16-7-2021 23:25 Print reply

Posts: 889
Hoe zit het met het membraan, zat er een andere op het tweede blok ?
Rookt hij met het eerste blok meer dan met tweede ?
 
95% Of People Are Stupid, Good Job I'm In The Other 10%
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 16-7-2021 23:56 Print reply

Posts: 7894
Ook gechecked op valse lucht bij de krukaskeerring ?
 
Rust in pieces
Aprilia RX 50 2003 17-7-2021 12:16 Print reply

Posts: 6474
Net te arm afgesteld?
 
Voor alle AM6 onderdelen en AM6 revisies. PB. www.erwinvanputten.com

Dit topic is 399 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved