Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Technical Forum - TSX niet van neutraal naar 1, wel naar 2.

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 130 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Technical Forum - Topic #69636 - TSX niet van neutraal naar 1, wel n...
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
Dit topic is 322 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

jet_1980 31-8-2019 23:35 Print topicpost

Posts: 49
Goedenavond allemaal!

Ik heb sinds lange tijd weer een leuk TSX-project en ben bijna klaar met het opnieuw opbouwen van mijn TSX.
Ik loop nu tegen het probleem aan dat ik wel van de neutraal naar de 2e versnelling kan schakelen, maar niet naar beneden in z'n 1.
Kan dat zijn omdat de brommer niet loopt wanneer ik dit probeer of heeft dat er niks mee te maken?

Hoor het graag!!
 

Rob777 1-9-2019 0:08 Print reply

Posts: 308
Zou er niks mee te maken moeten hebben.
Waar dan wel mee weet ik ook niet.
Dus.
Zinnige info..sorry

Dit bericht is gewijzigd door Rob777 op 1-9-2019 om 0:09 uur.
 
95% Of People Are Stupid, Good Job I'm In The Other 10%
jet_1980 1-9-2019 9:36 Print reply

Posts: 49
Nee, dacht ik ook, maar ik wilde het toch zeker weten...
Misschien toch de manier waarop de koppelingskabel is afgesteld?
 
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 1-9-2019 9:46 Print reply

Posts: 7193
Ja, de koppelingskabel iets strakker zetten.
En, ik weet niet hoe het bij Suzuki zit, maar bij veel Honda's zit er een veertje aan de koppelingskant, en dat drukt de as waar je pookje op zit richting pookje. Als dat veertje zwakker wordt, kan je er een ringetje bijsteken.
 
Rust in pieces
jet_1980 1-9-2019 10:00 Print reply

Posts: 49
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: pangolopalanga
Ja, de koppelingskabel iets strakker zetten.
En, ik weet niet hoe het bij Suzuki zit, maar bij veel Honda's zit er een veertje aan de koppelingskant, en dat drukt de as waar je pookje op zit richting pookje. Als dat veertje zwakker wordt, kan je er een ringetje bijsteken.


Tenx voor je reactie! Moet de kabel strakker om in de 1 te kunnen zetten? Want in de 2 lukt al wel.
 
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 1-9-2019 14:46 Print reply

Posts: 7193
Baat het niet dan schaadt het niet, het is maar 30 seconden werk.
 
Rust in pieces
Rob777 2-9-2019 15:19 Print reply

Posts: 308
Je hebt wel echt een voorliefde voor de TSX geloof ik, grappig.

Komt hier ook weer een galerij van ?
 
95% Of People Are Stupid, Good Job I'm In The Other 10%
Rob777 2-9-2019 17:53 Print reply

Posts: 308
En what the heck ??

Viel me al eerder op maar toen was ik donken..nuchter nu maar het is nog steeds : je foto-avatar is anders op laptop dan op pc ??

Op mn laptop is de foto van voren en heb je iets grijs aan..op mn pc is de foto van opzij genomen en heb je iets van een headset op.

HOW ???
 
95% Of People Are Stupid, Good Job I'm In The Other 10%
jet_1980 2-9-2019 19:56 Print reply

Posts: 49
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Rob777
En what the heck ??

Viel me al eerder op maar toen was ik donken..nuchter nu maar het is nog steeds : je foto-avatar is anders op laptop dan op pc ??

Op mn laptop is de foto van voren en heb je iets grijs aan..op mn pc is de foto van opzij genomen en heb je iets van een headset op.

HOW ???


Hahah!! Geen idee, is een foto van een jaar of 10 geleden, inderdaad in een alarmcentrale met headset op....
 
jet_1980 2-9-2019 19:58 Print reply

Posts: 49
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: pangolopalanga
Baat het niet dan schaadt het niet, het is maar 30 seconden werk.


Ja, das ook weer zo... En dan een extra ringetje aan de kant van het koppelingspedaaltje?
 
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 2-9-2019 20:09 Print reply

Posts: 7193
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Rob777
En what the heck ??

Viel me al eerder op maar toen was ik donken..nuchter nu maar het is nog steeds : je foto-avatar is anders op laptop dan op pc ??

Op mn laptop is de foto van voren en heb je iets grijs aan..op mn pc is de foto van opzij genomen en heb je iets van een headset op.

HOW ???


Ik zou de geschiedenis e.d. van je PC eens wissen...

 
Rust in pieces
jet_1980 2-9-2019 20:54 Print reply

Posts: 49
Ik denk dat ik de oplossing al heb... .
Heb de schakelwals bekeken en deze leek niet in de juiste positie te zitten... Nu schakelt hij netjes naar z'n 1.
Wanneer ik de pook weer omhoog doe (met motor uit) gaat hij weer in z'n neutraal. Dat klopt?
 
Rob777 2-9-2019 21:01 Print reply

Posts: 308
Sounds perfect to me.
 
95% Of People Are Stupid, Good Job I'm In The Other 10%
jet_1980 2-9-2019 23:38 Print reply

Posts: 49
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Rob777
Sounds perfect to me.


Mooi zo, ga het wel merken binnenkort!
Ik houd jullie op de hoogte!
Tenx!
 
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 3-9-2019 0:27 Print reply

Posts: 7193
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jet_1980
Ik denk dat ik de oplossing al heb... .
Heb de schakelwals bekeken en deze leek niet in de juiste positie te zitten... Nu schakelt hij netjes naar z'n 1.
Wanneer ik de pook weer omhoog doe (met motor uit) gaat hij weer in z'n neutraal. Dat klopt?


Ja natuurlijk maar lukt het ook met het pookje ?

 
Rust in pieces
jet_1980 3-9-2019 17:02 Print reply

Posts: 49
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: pangolopalanga
[...]


Ja natuurlijk maar lukt het ook met het pookje ?



Schakelpookje aan de linkerzijde bedoel je?
Dat lukt ja.
 

Dit topic is 322 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved