Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Begin Forum - Kabelboom honda mtx ot

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 104 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Begin Forum - Topic #69616 - Kabelboom honda mtx ot
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
Dit topic is 144 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

BartEnBraad 10-7-2019 11:29 Print topicpost
Posts: 10
Hallo,
Ik heb mn kabelboom vervangen voor een gebruikte die eigenlijk goed zou moeten zijn
Maar na 10 sec stroom erop gingen de lichten uit en nu brandt alleen het neutraal lampje nog en de toeter doet het.
als ik hem start dan brand de verlichting gewoon direct van de spoel maar niet op de accu.
Wat kan er mis zijn
Een nieuwe is volgens mij ook erg lastig te vinden.
 
Liever gelast dan geleased

Rob777 10-7-2019 14:05 Print reply
Posts: 229
Zekering kapot ?
 
95% Of People Are Stupid, Good Job I'm In The Other 10%
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 10-7-2019 18:54 Print reply

Posts: 7080
De zekering ja, of je accu is dood of laadt niet op.
 
Rust in pieces
BartEnBraad 12-7-2019 10:49 Print reply
Posts: 10
Maar als de zekering verrot is dan zouden het neutraallampje en de toetert ook niet werken, toch?
 
Liever gelast dan geleased
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 12-7-2019 13:59 Print reply

Posts: 7080
Zonder batterij (of zekering) werkt er helemaal niets als de motor niet draait, ook het neutraallampje en de toeter niet.
Als de motor draait werkt alles, ook het neutraallampje en de toeter.
 
Rust in pieces
BartEnBraad 12-7-2019 16:07 Print reply
Posts: 10
Ik had het misschien iets anders moeten schrijven,
Ik had de accu er voor het eerst aangesloten zonder de motor te starten en toen werkte het licht wel gewoon (behalve als ik rem dat het achterlicht begon te knipperen, maar dat is weer wat anders denk ik )

Alleen toen na een seconde of 10/15 stopte het licht ermee en brand alleen het neutraal lampje nog en de toeter werkt ook, als ik hem nu start dan gaat het licht wel gewoon aan alleen dan gewoon rechtstreeks op de spoel, dus als ik gas geef gaat het feller.

Maar ik denk nu dat na 10 sec ergens in die boom iets is verbrand
 
Liever gelast dan geleased
pangolopalanga - Forum en Nieuws Moderator 12-7-2019 19:01 Print reply

Posts: 7080
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: BartEnBraad
als ik hem start dan brand de verlichting gewoon direct van de spoel maar niet op de accu.



Quote:
Oorspronkelijk gepost door: BartEnBraad
Alleen toen na een seconde of 10/15 stopte het licht ermee en brand alleen het neutraal lampje nog en de toeter werkt ook, als ik hem nu start dan gaat het licht wel gewoon aan alleen dan gewoon rechtstreeks op de spoel, dus als ik gas geef gaat het feller.



Je eerste quote : duidt op een probleem in het gelijkstroomcircuit (accu enz.)

Je tweede quote : je zegt niets meer over het gelijkstroomcircuit.

Volgens mij omschrijf jij nu een probleem met de spanningsregelaar.

 
Rust in pieces
jan w. 50 12-7-2019 20:05 Print reply

Posts: 259
Meet de spanning eens na .
Van de spoel.

Ook een beetje gas geven als je meet.

Komt dat over Een met de Nederlandse
Uitvoering?



 
Bc. schadebakken

Dit topic is 144 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved