Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Elektronica Forum - Verlichting puch maxi

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 106 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Elektronica Forum - Topic #69268 - Verlichting puch maxi
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
Dit topic is 4471 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Willem3009 25-10-2016 18:53 Print topicpost
Posts: 34
Hallo.

Ik heb een puch maxi, waarvan ik het licht pas heb gemaakt. Nieuw achterlampje erin(12v 5w), voorlamp deed het nog. Nieuwe kabelboom gekocht netjes aangesloten, voorlamp had ik mooi groot licht en dimlicht. achterlicht deed het ook goed.

Toen ik pas een stuk ging rijden gingen allebei de lampen opeens uit dus ik in de werkplaats gezet, lampjes waren niet doorgebrand. Alles zat nog goed aangesloten. Dus ik ging met een spanningzoeker kijken of de schakelaar wel stroom kreeg, bleek dat daar geen stroom was. Toen met de spanningzoeker gekeken of er uberhaupt wel stroom uit de gele draad(van de lichtspoel) kwam. Geen stroom. De zwarte draad nog wel, en de brommer loopt ook nog.

Ik denk dat mischien dat de lichtspoel kapot is, maar er staat op verschillende internetsites dat die eigenlijk nooit kapot gaan. Heeft iemand een idee waar het aan zou kunnen liggen?
 

Tychovg 30-10-2016 18:17 Print reply
Posts: 17
misschien toch een kabel breuk gehad. zit er ergens een flinke knik in de kabel?

Dit bericht is gewijzigd door Tychovg op 30-10-2016 om 18:19 uur.
 
Willem3009 31-10-2016 18:43 Print reply
Posts: 34
Nee, hij is nog helemaal goed. Het was ook opeens, tijdens het stationair lopen toen het licht ermee stopte.

Kan je aan een spoel zien of dat ie kapot is?
 

Dit topic is 4471 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved