Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Meeting Forum - Oldtimer Voorjaarsdag op 6 mei bij het Vakenburgse meer (ZH)

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 747 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
Er is nog geen event aan dit topic toegevoegd.
  Meeting Forum - Topic #66218 - Oldtimer Voorjaarsdag op 6 mei bij ...
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
Dit topic is 6326 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

VoWi 9-4-2012 23:51 Print topicpost
Posts: 1
4e Oldtimer Voorjaarsdag
Zondag 6 mei 2012
Valkenburg (ZH)

Deze dag is een geweldige gelegenheid om uw klassieker uit de winterslaap te halen en weer eens lekker rond te toeren en medeliefhebbers op te zoeken om een praatje mee te maken en/of onderdelen te ruilen. Heeft u zelf geen klassieker dan is het een aanrader om naar al dat moois te komen kijken!

Kom op zondag 6 mei 2012 naar de Voorjaarsdag voor Oldtimervoertuigen.

De Oldtimer Voorjaarsdag wordt georganiseerd door de Voorschotense Oldtimer Vereniging en is bedoeld voor alle mogelijke soorten klassieke voertuigen met bouwjaar van vóór 1992, zoals: (brom)(bak)fietsen, motoren, (vracht)auto’s, tractoren en stoommachines. Kortom eigenlijk alles met een motor en/of wielen in de ruimste zin van het woord. Maar ook modelboten naar klassiek model zijn welkom in het aangrenzende meer met prachtige stranden.

Toegang en deelname aan deze dag is geheel gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden.
Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur bent u doorlopend welkom op het parkeerterrein waar de klassiekers geshowd en bekeken kunnen worden en onderdelen en/of boekwerken kunnen worden geruild.
Indien u het leuk vindt om een toer/puzzelrit (van ± 2 uur) in de omgeving te maken dan is dit mogelijk voor zowel auto’s, motoren als voor bromfietsen. Een routeboekje is te koop bij de VOV stand voor slechts € 3,-. De start van de toer/puzzelrit is tussen 11:30 - 12:00 uur en de prijsuitreiking van de winnaar staat rond 16:00 uur gepland.

De locatie is uniek gelegen aan het Valkenburgse meer bij het Nationaal Smalspoormuseum en Restaurant - Partycentrum De Tender, een gezellige horecagelegenheid met zowel binnen als buiten terrassen. Het Nationaal Smalspoormuseum heeft aangegeven deze dag ook open te zijn.

Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer, het Nationaal Smalspoormuseum en Restaurant-Partycentrum De Tender, J. Pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg (ZH). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Indien u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag wil deelnemen , meldt u zich dan bijvoorkeur aan vóór 5 mei 2012 via website http://www.vovnieuws.nl

 

Thijsse - Forum, Projecten & Gallery Mod 22-5-2012 8:49 Print reply

Posts: 17929
Reeds geweest
 

Dit topic is 6326 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved