Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Elektronica Forum - Verwarmde kleding

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 928 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Elektronica Forum - Topic #65591 - Verwarmde kleding
Pagina 3 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina
Dit topic is 9154 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

sjigoow 7-12-2011 0:37 Print reply
Posts: 36
150-200w is inderdaad wel te halen voor een mens, er zijn gevallen van 750 bekend. Laatst even de tuinslang op de uitlaat gedrukt(een behoorlijk ding, zo'n 20m), kostte de brommer behoorlijk wat kracht, maar het ding werd warm. Een kortere slang zal dus waarschijnlijk nog een stuk warmer worden, mss ondraagbaar, maar daar zal nog wel een klepje voor te maken zijn.

In ieder geval een aanrader voor mensen die zoeken naar goedkopen oplossingen, je zul alleen iets moeten vinden op het probleem dat de slang makkelijk losschiet.
 
rubbert 7-12-2011 1:02 Print reply

Posts: 8825
die 100 watt was ter indicatie van de warmte ontwikkeling, en die 100 watt is iemand die gewoon een hele dag door fysiek werk doet, niet extreem sport ofzo.
Maar bij dit fysieke werk zul je het niet koud krijgen, dus zul je, voor jou verwarmingsding, daar maar een deel van deze 100watt nodig hebben aangezien je lichaam ook al warmte produceert

maar ik zou toch voor de gein eerst is gaan kijken naar fatsoenlijke motorkleding, ik heb toevallig vandaag een motor overall gekocht. Ik was helemaal doorweekt en tering koud toen ik hem aandeed (natte kleren er nog onder) en toen ik thuis was (20km. door de regen) waren alleen m'n voeten nog koud (had gympies aan die doorweekt waren)


Dit bericht is gewijzigd door rubbert op 7-12-2011 om 1:04 uur.
 
Draai- ontwerpwerk?--->PM
Blommetje 10-12-2011 15:01 Print reply

Posts: 230
Als je waterkoeling hebt, kun je daar niet wat mee doen? Mijn opa had in zijn auto in de motorkap een reservoir water waarvan de slang richting de tap (via de voorkant uit de grille laten steken) om de toevoerslang van de radiateur was gedraaid. Als hij z'n handen wilde wassen (daar was het voor) was er 'warm' water beschikbaar.

Wellicht niet handig om een waterslang om door je kleren te rijgen, maar misschien kun je er iets anders op verzinnen? Je radiateur bij je benen plaatsen bijvoorbeeld?

Daarnaast: een vuilnis aantrekken als broek (zak per been) is heerlijk warm. Alle wind gaat er netjes opheen en waterdicht. Je rijdt wel voor l*l, maar ok.
 
A great deal of money is invested in this project and we can't allow it to fail
Gerard1793 10-12-2011 15:08 Print reply

Posts: 4006
Regel een ouderwets regenoverall, die zijn helemaal wind en waterdicht, en daardoor lekker warm. En trek een pyjamabroek onder je gewone broek aan.



Zoiets dus, ik heb er zelf ook twee, oude van mn pa, zijn inmiddels 25 jaar oud, maar nog steeds waterdicht, hoewel bij eentje de naad van de rits een beetje loslaat.

 
Derbi-Olaf: Als die lieve hondjes die ze altijd op dat toiletpapier printen mijn anus nu eens zouden schoonlikken had ik d'r tenminste wat aan!

Dit topic is 9154 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 3 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved