Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Begin Forum - brommer maakt idioot hoge toeren

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 17 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Begin Forum - Topic #61541 - brommer maakt idioot hoge toeren
Pagina 1 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Volgende pagina >
Dit topic is 6695 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

TSX-4ever 8-5-2010 22:20 Print topicpost
Posts: 23
hoi,

Als ik mijn tsx start en de cilinder is koud, maakt hij idioot hoge toeren, tot 10.000 toeren!! hij start ook vrij moeilijk btw, na 7 X kicken ofzo.

ik heb al een kleinere hoofdsproeier erin gedaan, omdat als je hem volgas deed, dan stotterde hij na de 8.000 toeren, hij stuiterde zegmaar tussen de 8.000 en 10.000 toeren.
nadat ik de kleinere sproeier erin had gedaan deed hij dit niet meer.

ik heb een suzuki tsx met een 70cc airsal en een 19mm dellorto erachter hangen met een (nu) 86 sproeier (was 88) erin en een 55 stationair sproeier.

wie kan mij helpen mijn brommer rustig te laten starten??
 

Suzuki-SLK Rijder 8-5-2010 22:24 Print reply

Posts: 3167
Misschien een stom idee, maar je stationair schroef... hoe staat die?
 
Je hoeft niet in een boom te hangen om een eikel te zijn.
TSX-4ever 8-5-2010 22:37 Print reply
Posts: 23
hoe bedoel je, hoe staat die ??
verder maakt het ook geen verschil als ik mijn stationair schroef "verander".

alvast bedankt
 
Maup 8-5-2010 22:42 Print reply

Posts: 4353
Als je de stationair schroef uitdraait en je kijkt in je carb (tegen de gasschuif aan), Zie je dan ook de gasschuif zakken?
Anders is je gaskabel misschien te kort.
 
Vertrouwen is goed, controle is beter.
Saknet 8-5-2010 22:46 Print reply

Posts: 10355
compressor op stat. sproeier gehad?
 
het gros op bf lijkt te zijn ontsnapt uit een psychiatrische kliniek, maar leen is dat werkelijk.
TSX-4ever 8-5-2010 22:51 Print reply
Posts: 23
nee, gaskabel is meer dan lang genoeg

het is net een nieuwe carb (maand oud ofzo)
bij oude cilinder (zelfde cilinder maar dan boven en onderkant van cilinder beetje afgevlakt, en had direct al meer benzine nodig, heb er nu weer een nieuwe op (is al ingereden door mij) maar bij oude cilinder startte hij wel stationair goed.)

zal morgen eve compressor erop zette en eve doorblaze

alvast bedankt voor reacties
 
hk bergharen 9-5-2010 10:56 Print reply
Posts: 174
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: TSX-4ever
nee, gaskabel is meer dan lang genoeg

het is net een nieuwe carb (maand oud ofzo)
bij oude cilinder (zelfde cilinder maar dan boven en onderkant van cilinder beetje afgevlakt, en had direct al meer benzine nodig, heb er nu weer een nieuwe op (is al ingereden door mij) maar bij oude cilinder startte hij wel stationair goed.)

zal morgen eve compressor erop zette en eve doorblaze

alvast bedankt voor reacties



De gas kabel kan wel lang genoeg zijn maar het gaat hier om de binnenkabel! Als die te kort is loopt die veel te hard stationair
 
swieber 9-5-2010 11:03 Print reply
Posts: 82
valse lucht?.
doe ff de deobustest
 
antonhonda 9-5-2010 11:20 Print reply

Posts: 3616
stationer schoef buina uitdraaien
kijken of dat scheelt
en anders deo spuiten voor valse lucht
 
Ri-jen of racen dat maakt heel wat uut, niet enkel de snelheid, maar ook het geluud
HRC-Rimmer 9-5-2010 12:27 Print reply
Posts: 7
Ja of dopje van vcarb los:P
 
bramzai 9-5-2010 12:27 Print reply

Posts: 323
Zit er wel benzine in?
 
Son of buddha
Saknet 9-5-2010 12:43 Print reply

Posts: 10355
hm start je wel met choke? werkt je choke nog wel? er zit op je carb waarschijnlijk ook n schroefje echt vlakbij je luchtfilterslang , probeer die eens iets in te draaien (origineel hoort ie anderhalf slag uit)
 
het gros op bf lijkt te zijn ontsnapt uit een psychiatrische kliniek, maar leen is dat werkelijk.
davidoznl 9-5-2010 12:53 Print reply

Posts: 85
Waarschijnlijk is je gaskabel gewoon te kort, dit had ik ook, draai de schroef bij je handvat/gaskabel eens helemaal in.
Bij mij was het toen opgelost.
 
Mijn naam is haas.. Beunhaas
Saknet 9-5-2010 13:01 Print reply

Posts: 10355
maar dat verklaart nog niet waarom hij enkel bij n koude motor last heeft van genoemd probleem? wat overduidelijk een tijdelijk gebrek aan benzine in de mengselverhouding is?
 
het gros op bf lijkt te zijn ontsnapt uit een psychiatrische kliniek, maar leen is dat werkelijk.
yzanthoondt 9-5-2010 14:38 Print reply

Posts: 470
al gekeken als je gas geeft en weer loslaat de gaschuif helemaal weer onderin komt?
 
yamahadt50.webs.com haters groet je met de midelvinger!
TSX-4ever 9-5-2010 16:49 Print reply
Posts: 23
het enige schroefje dat ik zie bij de luchtfilterbuis is die van het klemmetje, als je de luchtstelschroef bedoelt, die zit bij mij voorin, maar die is goed afgestelt.

ik zal zometeen eve kijke of de gasschuif helemaal terugkomt.

ik start wel met choke jah, is een trekshoke, zo'n ijzerdraadje zegmaar.
ik denk wel dat mijn choke het gewoon doet, want als hij op 10.000 toeren zit, dan trek ik de choke eve open en gaat hij terug naar de 6.000

en btw, jah...er zit benzine in (heb net weer getankt)

Dit bericht is gewijzigd door TSX-4ever op 9-5-2010 om 16:51 uur.
 

Dit topic is 6695 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved