@oenoex:
aaait, ribs heerschen. Die op mijn werk heerschen. Iedereen in soest kent die ribs. En ik maak de marinade regelmatig en marineer ze dagelijks da ik er ben.
@johan:
NIET
Dit bericht is gewijzigd door BIET op 23-6-2007 om 1:40 uur.
KHU Tuning! Inbox mij voor cilinder tuning en meer. Voorbeelden te bekijken in mijn profiel!
@oenoex:
aaait, ribs heerschen. Die op mijn werk heerschen. Iedereen in soest kent die ribs. En ik maak de marinade regelmatig en marineer ze dagelijks da ik er ben.
@johan:
NIET
Dit bericht is gewijzigd door BIET op 23-6-2007 om 1:40 uur.
beroemt. Ons keuke staat goed bkent om 2 dingen. Die ribs en spiesen van 1 meter lang, 500gr vlees. Porsie ribs is 900gr. Aardig wat dus.
Als je mensen hier vrage waar werk je en ik zeg bij 't luykje zeggen ze allemaal. ow daar bij die spiesen en die spareribs. Als daar gegete heb zit ik meteen 2 dagen vol. En dat was paar jaar geleden toch afgebrand?. Iedereen zegt zo iets
Dit bericht is gewijzigd door BIET op 23-6-2007 om 1:42 uur.
KHU Tuning! Inbox mij voor cilinder tuning en meer. Voorbeelden te bekijken in mijn profiel!
beroemt. Ons keuke staat goed bkent om 2 dingen. Die ribs en spiesen van 1 meter lang, 500gr vlees. Porsie ribs is 900gr. Aardig wat dus.
Als je mensen hier vrage waar werk je en ik zeg bij 't luykje zeggen ze allemaal. ow daar bij die spiesen en die spareribs. Als daar gegete heb zit ik meteen 2 dagen vol. En dat was paar jaar geleden toch afgebrand?. Iedereen zegt zo iets
Dit bericht is gewijzigd door BIET op 23-6-2007 om 1:42 uur.
chill, enigste reden dat ik jou op zou kunnen zoeken, is voor de ribs en spiesen