Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Technical Forum - Carburatieafstelling Puch Maxi, welke sproeier?

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 610 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Technical Forum - Topic #29396 - Carburatieafstelling Puch Maxi, wel...
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
Dit topic is 657 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

quincy 20-5-2005 17:46 Print topicpost

Posts: 121
Ik heb een Puch Maxi met 50cc eurokit, hogedrukkop, bing 15 mm carburateur + spruitstuk, Proma GP en Power Filter.

Er zit nu 80 in, weet iemand of hij dan eerder groter of kleiner moet.

Met standaard luchtfilter en 80 trekt hij beter op.
 
http://www.cheesefrog.com/frog/cheezevsal.mpg

Tijzzz 20-5-2005 17:48 Print reply

Posts: 4215
groter

Edit: En nu hopen dat er iemand kleiner zegt.

Dit bericht is ge-edit door Tijzzz op 20-5-2005 17:51
 
[RRT] Lost-P 20-5-2005 17:51 Print reply
Posts: 4578
Chille Tune shit dan
quincy 20-5-2005 17:56 Print reply

Posts: 121
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Tijzzz

groter

Edit: En nu hopen dat er iemand kleiner zegt.

Dit bericht is ge-edit door Tijzzz op 20-5-2005 17:51


Hoeveel groter? 84?
 
http://www.cheesefrog.com/frog/cheezevsal.mpg
Tijzzz 20-5-2005 17:57 Print reply

Posts: 4215
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: quincy

[...]


Hoeveel groter? 84?


Weet ik veel, moet je uitproberen he.

Alles waar hier het woord carbatateur in staat doorlezen:
http://www.brommerfo...=afstellen&cat=0
 
TiNo 20-5-2005 17:59 Print reply

Posts: 195
dis al genoeg hoor:
http://www.brommerforum.nl/faq/artikel/46

maar utfs idd...
 
quincy 20-5-2005 18:29 Print reply

Posts: 121
ok 84 was goed later.
 
http://www.cheesefrog.com/frog/cheezevsal.mpg

Dit topic is 657 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 1
Spring naar pagina: 1
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved