Brommerforum.nl - Print: Topic


Print Topicsamenvatting, Topicpost

Topicsamenvatting
TopicID Topicposter Topic datum Forum Hits Aantal replies
67903 Cas DT 20-10-2013 15:00 Meeting Forum 58542 137

Topicpost
Gepost door: Cas DT Gepost op: 20-10-2013 15:00
Hallo iedereen,

Het lijkt mij wel vet om met een groep van hier in 2014 naar de Landelijke Motordagen (LMD) te gaan in 2014, op het TT circuit Assen.

LMD gaat in 2014 plaatsvinden op zaterdag 19 en zondag 20 april!
Ik ben zo vrij geweest om even een stukje te kopiëren van het internet..:


'Voor elke motorrijder, zowel beginner als gevorderde, is dit dé kans om een week voor de 23e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit! Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: shows, stands, opstapmogelijkheden, demo’s en activiteiten voor kinderen. Motorrijders kunnen hun motor parkeren (en showen) op de paddock. In april is het dus weer zo ver: de Landelijke Motordagen & Open Paddock Event 2014. Twee sportieve dagen voor het hele gezin!

Bij alle activiteiten op het TT Circuit Assen staat de veiligheid voorop. Het circuitrijden wordt begeleid door deskundige instructeurs van CRT. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten. De echte snelheidsliefhebbers kunnen deelnemen aan één of meer stersessies. Tijdens deze sessies worden de snelste tijd en de gemiddelde snelheid geregistreerd. Na de sessie ontvangt elke deelnemer een certificaat met zijn of haar prestatie. Een geweldige manier om onderling met vrienden of collega’s de strijd aan te gaan!
De Landelijke Motordagen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder voortdurende begeleiding van een instructeur wordt geleerd hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald.

Om zeker te zijn van een startplaats in één of meer sessies, is het verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen. Om met meer personen in dezelfde sessie(s) te rijden, is het noodzakelijk om alle aanvragen van de groepsleden te verzamelen en deze in één envelop te sturen. De bevestiging van de starttijd(en) wordt enkele weken voor het evenement schriftelijk toegestuurd.'

Open paddock, kennismaking met het circuit, gratis toegang en een super sfeer

Een toursessie kost €38,- (20 minuten)
Een stersessie kost €58,- (20 minuten)

Een paar foto's van vorig jaar, met Jelmer.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Misschien kunnen we er een leuke meeting van maken.
Jelmer en ik gaan sowieso.

Gr Cas

Dit bericht is gewijzigd door Cas DT op 3-12-2013 om 19:13 uur.

Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved