Brommerforum.nl - Print: Topic


Print Topicsamenvatting, Topicpost

Topicsamenvatting
TopicID Topicposter Topic datum Forum Hits Aantal replies
47140 Kerry King 7-1-2008 22:08 Contest Forum 119697 966

Topicpost
Gepost door: Kerry King Gepost op: 7-1-2008 22:08
zoo als jullie weten is het contestforum al een tijdje open en dus zou ik in dit topic het nog is graag willen uitleggen

Wat is de bedoeling?

Je krijgt bijzondere foto's te zien die zijn genomen vanaf een bijzondere plek of het is een foto-detail van iets afkomstig van een brommer of heeft er (in) direct mee te maken. Ja en je raadt het al, het is aan jullie om te herkennen wat die foto voorstelt.

Voor degenen die hun ogen goed de kost geven en de juiste locatie van het onderdeel weten en wat/waar het voor dient, zijn er prijzen beschikbaar!

Tenminste, als jullie reageren in deze rubriek!

De Photoshot - spelregels :

* Je beschrijft zo precies mogelijk wat er op de foto te zien is, en waar het voor dient.

* Je plaatst je reactie kort en bondig.

* Eventuele extra opmerkingen/aanvullingen plaatst je tussen (haakjes).

* Je kan/mag op elkaar reageren, prima, maar alleen je eerste raad-poging telt.

* De eerste die het juist heeft geraden krijgt een bonuspunt en zal vermeld worden in het 3-maandelijkse topic wat daarvoor word geopend.

* De wedstrijd loopt per 3 maanden. De gene die aan het eind van de 3 maanden de meeste punten heeft, wint een setje Brommerforum.nl stickers of een Brommerforum.nl muismat. Mocht jij de winnaar zijn, word er vanzelf contact met je opgenomen.

* Als er aan het einde van de 3 maanden geen winnaar is, word de wedstrijd net zo lang verlengd totdat dit wel het geval is.

* Bij een goed antwoord, word er z.s.m. een reactie van ons op gegeven, en komt er vanzelf een nieuwe Photoshot online te staan.

* Bij het winnen van de prijsvraag, maak je de 3 maanden daarna geen kans meer op de prijs.

* Lees goed wat er gevraagt word b.v merk + type geef dan ook een een merk en een type

* De gene die als eerste het goede antwoord heeft, wint de contest. Editten is dus toegestaan. Wel mag er maar 1 post geplaatst worden, zodat on-eindig gokken en postkrikken word tegengegaan. Hiermee voorkomen we dus ook dat er mensen een antwoord kopieeren van hun voorganger, omdat die bijvoorbeeld eerder al een poging heeft gewaagd, of in zijn antwoord een typefout heeft staan.Verder willen we dit topic ook gebruiken ter discussie van een contest. Vermeld wel even over welke contest het gaat, zodat we dat na kunnen zoeken.Dit bericht is gewijzigd door Kerry King op 23-11-2010 om 17:24 uur.

Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved