Brommerforum.nl - Print: Topic


Print Topicsamenvatting, Topicpost

Topicsamenvatting
TopicID Topicposter Topic datum Forum Hits Aantal replies
12086 Nick 16-9-2003 23:06 Main Forum 198972 1410

Topicpost
Gepost door: Nick Gepost op: 16-9-2003 23:06
Zoals bekend is het beleid op Brommerforum.nl altijd geweest dat UserNames niet worden gewijzigd.
Het blijkt echter dat mensen tijdens de registratie niet echt begrijpen wat een UserName inhoudt (en verzinnen even snel een UserName) waardoor een UserName ontstaat waar ze eigenlijk niet blij mee zijn. Maar er zijn ook mensen die het merk of type van hun brommer erin verwerken. Tsja en dan komt er een tijd dat je je broembroem verkoopt, zit je met je naampje op het forum.

Nou goed, UserName niet wijzigen was omdat het het overzicht uiteraard niet ten goede komt. Je bent tamelijk anoniem op internet, en als dan iedereen om de haverklap zijn UserName veranderd hebben we een probleem wat betreft herkenbaarheid.

We zullen echter éénmalig een UserName change toestaan. Let dus goed op dat je -als je je UserName wilt wijzigen- een naam verzint die je wél cool vindt, en die je ook wil houden.

Post je request in dit topic, dan is ook voor iedereen duidelijk wie zijn naam heeft gewijzigd en waarin.

Denk eraan dat zodra je username wordt gewijzigd (die handmatig wordt doorgevoerd uiteraard), de wijziging pas _overal_ van kracht wordt zodra je opnieuw inlogt.

Let op! Het zal voor zich spreken dat de UserName nog niet bezet mag zijn door een andere member (ook als de user al jaren niet meer actief is geweest! ) maar mag er ook niet erg op lijken. Het is aan de moderators om te bepalen of de change doorgezet gaat worden.

ivm onduidelijkheden even een edit:
Een username moet bestaan uit alfanumerieke tekens, koppeltekens (-), underscores (_), punten (.) of komma's (,), of een combinatie daarvan.
Tevens moet de username minimaal 3 en maximaal 20 tekens bevatten.

Dit bericht is ge-edit door Nick op 11-2-2004 20:25

Dit bericht is ge-edit door Ralf op 1-9-2004 19:15

Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved