Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Nieuws in het onderwerp 'Opvoeren brommer gaat mogelijk zwaarder beboet worden' (ID 970).
De reply is geschreven door rubbert (UserID 9739) op 7-2-2013 18:55.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: drestar
[...]


je zou bijna denken dat jij bij de politie zit??

maar constructiesnelheid Ja, ik zie vaak op tv bij wegmisbruikers dat er van die agenten zijn die een snorfiets aanhouden omdat die 40 rijden ipv de toegestane 25km per uur,en dan beginnen ze erover dat de snorfiets niet voor 45km gemaakt is,terwijl hetzelfde voertuig frame en alles ook met een brommerblok is uitgerust waarbij er geen constructie verschil in sterkte is tussen brom en snorfiets? dus die lullen ook maar wat.. alles is zo krom hier,




nee, jij loopt onzin te lullen aan de hand van de praktijk, de theorie is gewoon dat voor een snorfiets een maximum snelheid van 25kmpu als constructiesnelheid aangehouden mag worden, en voor een brommer 45
MAAR OMDAT FABRIKANTEN HET MAKKELIJKER/GOEDKOPER VINDEN voeren ze beide met dezelfde frames uit, wat een totaal bullshit verhaal is om dat als argument te gaan gebruiken.
Snorfiets: 25, blauwe plaat, geen helm,

kan je wel dwars gaan lopen doen en dat ding ontgrenzen tot 45 en dan een helm opdoen, NEE, dan moet je gewoon een brommer kopen.

Wil je harder dan 45: moet je gewoon even 2 jaar wachten en voor je motorrijbewijs gaan.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved