Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Nieuws in het onderwerp 'Opvoeren brommer gaat mogelijk zwaarder beboet worden' (ID 970).
De reply is geschreven door drestar (UserID 22209) op 7-2-2013 15:01.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: rubbert
[...]



daar hebben ze motoren voor uitgevonden, het is gewoon zo dat brommers een constructiesnelheid hebben, bij nieuwere brommers is het wel zo dat die gemakkelijk een stuk harder kunnen rijden, maar daar gaat het niet om.

Het is gewoon een stuk lastiger om te controleren of brommerrijders zich aan de snelheid houden, en als ze dat niet doen zijn ze vaak veel sneller een gevaar, omdat op dezelfde weggedeelten ook bijna altijd fietsers zijn. Dus is het met het oog op de verkeersveiligheid een stuk makkelijker om de constructiesnelheid te controleren. En voor die paar duizend boetes hoeven ze het echt niet te doen hoor, want zo veel levert dat nou ook weer niet op, kunnen ze beter ergens gaan staan flitsen, levert meer op.

Dit bericht is gewijzigd door rubbert op 7-2-2013 om 12:52 uur.


je zou bijna denken dat jij bij de politie zit??

maar constructiesnelheid Ja, ik zie vaak op tv bij wegmisbruikers dat er van die agenten zijn die een snorfiets aanhouden omdat die 40 rijden ipv de toegestane 25km per uur,en dan beginnen ze erover dat de snorfiets niet voor 45km gemaakt is,terwijl hetzelfde voertuig frame en alles ook met een brommerblok is uitgerust waarbij er geen constructie verschil in sterkte is tussen brom en snorfiets? dus die lullen ook maar wat.. alles is zo krom hier,

en voor de boetes moeten ze het wel doen, want als ze alles een beetje naar boven doen dan leverd dat bij elkaar toch al aardig wat geld op. ik hoop echt dat er nog eens een tijd komt en die gaat er komen .. dat niemand meer iets kan betalen en dat de regering dan gaat inzien wat het het volk allemaal aandoet met alles steeds maar duurder te maken, er rijden al heel wat minder brommers rond door de invoering van het rijbewijs en dan moeten ze dit ook nog maar even duurder gaan maken.dat is toch echt belachelijk gewoon,en dan kan jij wel zeggen wet is wet maar dan hadden ze daar ook veel eerder mee kunnen komen, geloof mij nou maar ze bedenken daar in den haag nu alles om maar aan geld te kunnen komen ..en waarom komen ze niet meteen met een apk keuring voor scooters en brommers? juist omdat er dan helemaal niks meer aan de toch al weinige brommertjes die er rondrijden te verdienen valt want in nederland schrijft men graag de bonnen uit,


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved