Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Nieuws in het onderwerp 'Opvoeren brommer gaat mogelijk zwaarder beboet worden' (ID 970).
De reply is geschreven door rubbert (UserID 9739) op 7-2-2013 12:50.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: drestar
opstelten zei verbaasd te zijn,, Goh vragen we maar zoveel ,dat kan hoger! want in deze tijd van bezuinigingen kunnen we geld te goed gebruiken, wedden dat het daar weer mee te maken heeft... want ook al rijd je brommer 120 en je rijd er altijd maar netjes 50 mee,wat maakt dat nou uit op de verkeersveligheid?.iedereeen zich gewoon aan de snelheid houden dan is er niks aan de hand,net als bij een auto moet je dat ook want die kan ook veel harder.



daar hebben ze motoren voor uitgevonden, het is gewoon zo dat brommers een constructiesnelheid hebben, bij nieuwere brommers is het wel zo dat die gemakkelijk een stuk harder kunnen rijden, maar daar gaat het niet om.

Het is gewoon een stuk lastiger om te controleren of brommerrijders zich aan de snelheid houden, en als ze dat niet doen zijn ze vaak veel sneller een gevaar, omdat op dezelfde weggedeelten ook bijna altijd fietsers zijn. Dus is het met het oog op de verkeersveiligheid een stuk makkelijker om de constructiesnelheid te controleren. En voor die paar duizend boetes hoeven ze het echt niet te doen hoor, want zo veel levert dat nou ook weer niet op, kunnen ze beter ergens gaan staan flitsen, levert meer op.

Dit bericht is gewijzigd door rubbert op 7-2-2013 om 12:52 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved