Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Nieuws in het onderwerp 'Opvoeren brommer gaat mogelijk zwaarder beboet worden' (ID 970).
De reply is geschreven door sjoerd456 (UserID 22705) op 5-2-2013 17:50.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Thijsse
[...]



het is toch zo simpel, je brommer mag niet harder lopen dan voorgeschreven. dat zijn de regels, en daar heb je je aan te houden.

dat eeuwige gemekker altijd. als ik zie hoe het merendeel van de brommer en scooter rijders door het verkeer heen gaat kan ik deze plannen goed begrijpen.

Die hokken lopen allemaal rond de 80, terwijl de bestuurder niet eens capabel is om bij 25 dat ding fatsoenlijk op de weg te houden


Dat brommers niet harder mogen lopen als 50 is gewoon echt belachelijk, als je met je brommer een keer over het land heen wil jagen zie ik daar het probleem niet van, of als je met je brommer zo nu en dan bijvoorbeeld het circuit op wil.

Die lui die roekeloos door het verkeer heen gaan zonder ergens naar te kijken, of mensen die met 60 langs een groep fietsers gaan, dat moet aangepakt worden.

ik vind het dus ook belachelijk dat ze het raar vinden dat mensen die te hard rijden harder gestraft worden dan mensen die op een opgevoerde brommer rijden, maar die zich wel gewoon aan de verkeersregels houden.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved