Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Profile in het onderwerp 'alwin mtx' (ID 16977).
De reply is geschreven door alwin mtx (UserID 16977) op 23-3-2010 19:29.

die regeling is echt vet ingewikkeld.
ik zal het probeere uit te legge, als je op de roller bank mag en je gaat te hard krijg je een boete.
als de snelheid niet hoger is als 74 komt je geliefde kentekentje niet in gevaar, dit mag je geloof ik zo vaak doen als je wil.

als je brommertje harder gaat dan 74 pakken ze je kenteken af. dit is geen ramp, je moet hem alleen effe laten her keuren. wat wel een ramp is is dat er een soort aantekening word gemaakt.
als je dan nog een keer je kenteken kwijt raakt door het zelfde delict, dat wil zegge nog een rollerbank controle. is er nog wijnig aan de hand en moet je je brommer weer laten her keuren.
nu weten onze vrienden dat je al twee keer gepakt ben.

nu komt het mooiste

als je de derde keer gepakt word op een te hard rijdende bromfiets word hij vermalen tot snippers, het kan nog lulliger.

als je gepakt word op de te hard rijdende brommer van een maat van je en jij heb die twee rollerbank controles mee gemaakt word zijn brommer vermalen en dat is wel gierig van die lui.

met andere woorden als jij twee keer gepakt ben kan je niet meer op brommers van vrienden rijde het is namelijk vet lullig als je moet vertelle, joh ik kwam de jutte tegen en je brommertje is versnippert.

met andere woorden als je twee keer de sjaak ben geweest moet je echt op gaan passe, en vrezen voor alle opgefokte brommertjes waar je op rijd.

duidelijker als dit word het denk niet


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved