Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Pro Forum in het onderwerp 'roterende inlaat' (ID 32171).
De reply is geschreven door Cabrinha (UserID 1924) op 4-10-2005 19:19.

ik kreeg ook een inbox van praatpaal:

Ik denk dat roterende intaal idd cker mogelijk is maar volgens mij komt dat je geluid nietecht ten goede hoor?!
Wat je moet doen is een snaar of ander overbrennging meganisme vanaf je blok (ik denk ontstekingskant) naar de inlaat, maar je moet je inlaat op een andere plek gaan plaatsen denk ik omdat je ook last gaat hebben van de zuigkracht (zuigen is volgesmij onderdruk ???) in je krukasholte waarmee normaal je mengsel word ingezogen.
Als ik jou was en serieus aan roterende inlaat zou gaan beginnen zou ik een goedkoop roterende inlat blok kopen, denkt hier aan een Yamaha FS1 blok of een Rotax blok van een kart, en een blok waar de inlaat op moet, en haal hier het roterende en gewone inlaat systeem van beinde af.
ga dan kijken hoe je je inlaat wilt hebben en of het uberhaupt al mogelijk is.
ga dan zoon roterend inlaat systeem nameken maar dan dat het past op het blok waar jij het op wilt hebben, je kan natuurlijk ook het orginele roterende inlaat systeem bijwerken, maar dan heb je (misschien) geen orgineel werkend voorbeeld meer.
als je dat hebt moet je alles gaan moteren en gaan kijken hoe je de halve maan / inlaatschijf moet gaan timen, die moet je waars zelf maken om de grote van de gaten schijfen en voor het aandrijf meganisme , als je dat hebt gedan moet je maaris het geheel draaien proberen gaan maken (draaiend niet lopend) en dankijkenof alles functioneert.
Dan vind je waars een aantal bugs en kinderziektes en met de kennis die je dan daarvan heb kan je je eigen roterende inlaat maken of je orginele voorbeeld gaan bijwerken

succes en grtz
PraatPaal





opzich een goed idee....
ik ga er ff naar zoeken.

Dit bericht is gewijzigd door Cabrinha op 4-10-2005 om 19:19 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved