Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Verslag brommervakantie' (ID 31119).
De reply is geschreven door Peter FS1 (UserID 7233) op 2-8-2005 2:57.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Martijn II
edit: die kay ..heeft ie toevallig onlangs een examencursus wiskunde gedaan in leiden?


Lijkt me zeer onwaarschijnlijk, aangezien die meteen na deze bromvakantie richting japan/australi? is gegaan voor paar weken.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Ronald_
cker gaaf man. Ik wou het deze vakantie ook gaan doen, alleen niet zo ver en uitgebreid, maar een paar daagjes naar blankenberge een paar mate opzoeke van me die er een week verbleven. Ben helaas tog maar met de trein gegaan.


Grote afstanden vallen erg mee, ons streven was elke dag rond de 100 km, waar we vaak toch wel boven zaten. Als het even moet is het zelfs gelukt om 250 km te rijden, inclusief bezoekje aan Spa.

Je moet er alleen voor zorgen dat je je brommer goed vertrouwt en wat extra onderdelen meeneemt, wat ik niet nodig heb gehad (had zelfs een 2de cilinder met zuiger bij me).

Ik ga als me vriendin (Tatjana-Tzr50) terug is van vakantie ook nog een paar dagen met haar naar zeeland ofzo. Gewoon even tussendoor, makkelijk te doen met de brom.

Bedankt voor de leuke reacties tot nu toe. Je kan altijd vragen hoe of wat over mijn bromvakantie als je iets wilt weten.


Dit bericht is gewijzigd door Peter FS1 op 2-8-2005 om 2:59 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved