Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'monteren gaskabel tomos voor dummies' (ID 23732).
De reply is geschreven door geelplaatje (UserID 5051) op 6-11-2004 22:46.

Oke, vanmiddag dan eindelijk een poging gewaagd om het simpele klusje te klaren. Gelukkig had ik dus zo'n tomos waarbij je na het verwijderen van de rechter kap zo bij de carb kon
Na een beetje piel werk, had ik de nieuwe kabel weer op zijn plek zitten (incl. nieuwe buitenmantel). Gelijk maar de kabel afgeknipt op het punt waarvan ik dacht dat het goed zou zijn, maar helaas had ik dus verkeerd opgemeten. Kom ik 2 cm tekort Wel geeft ie nu super gas, maar om nou met slippende banden bij een stoplicht stil te proberen staan is ook geen succes.
Dus ik met een rotgang net voor 16:00u weer naar de fietsen/brommer toko gegaan. Dit keer maar gelijk naar de werkplaats gegaan om een binnenkabel te scoren. Wist die vent mij te vertellen dat er voor een tomos gewoon kant en klare kabels zijn die je zonder af te meten gelijk kunt monteren (dus tonnetjes aan beide uiteinden). Ik weet nu wat ik morgen weer bij daglicht kan gaan doen. Als ie maar in ieder geval maandag ochtend weer werkt, ben ik tevreden.

? Geelplaatje ?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved