Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Pro Forum in het onderwerp 'slag veranderen' (ID 13395).
De reply is geschreven door ardan (UserID 409) op 17-11-2003 11:56.

door de kleinere slag kan ik de rpm's net nog wat naar boven drijven idd,maar dat is de moeite niet.ik wil gewoon een mbx blok met aprilia cils (de airsal idd,mooie wand,vlinder en relatief goedkoop)

en ik zou graag een mbx blok hebben omdat ik deze nu eenmaal ken en vertrouw tegenover een am6 dat idd niet heel veel km's kan hebben zo blijkt.
en ik wil het allemaal niet zo heel vaak vervangen vanwege $$.

mbx blok zou ook paar keer uiteen en weer ineen moeten,maar de kosten daarvoor zijn relatief kleiner dan voor am6 blok (dat ik niet ken btw en meer kost in aankoop)
aprilia die ik ga kopen zal waarschijnlijk geen blok hebben of een zeer kapot en da dat beginnen vervangen etc word een $$ bedoening.

cil niet omdraaien kan ik mee leven,maar hij staat wel op een honda blok,dat is 1 van mijn vereisten.
anders een mb blok,dan zoek ik wel iets als waterpomp.zo heb ik nog 4 blokken liggen en deze voorkant leent zich zeer goed tot carterinlaat vanwege mooi platte voorkant.

ok,het word mb blok doordat ik ze voor handen heb.waterpomp vind ik iets op (via oliepomp systeem ofzo want dat word toch nergens voor gebruikt) maar dan moet de slag nog steeds aangepast worden.....


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved