Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Suzuki tsx trekt in het begin vlot maar stopt tegen de 4800 toeren' (ID 70050).
De reply is geschreven door Classic Suzuki (UserID 27107) op 28-12-2022 23:02.

Ja, toen ik de sproeier 80 erin had kon je gewoon merken dat hij bij vol gas zag maar het moeilijk kreeg omdat hij waarschijnlijk teveel benzine kreeg en als ik dan langzaam m'n gas hendel weer terug liet komen pakt hij opgegeven moment wel weer op en als ik dan weer langzaam naar vol gas/bijna vol gas ging dan zag je opgegeven moment weer dat de toeren omlaag gingen etc. ( om het even kort te zeggen hij zakt gewoon in toeren en dat red hij ongeveer een halve minuut en daarna liet ik het gas echt los voor hij verzuipt en ik langs de weg sta)

voor zover de olie enzo heb ik daar niks van kunnen zien zowel dat hij olie gebruikt (die is nog op pijl) of dat hij bij de ontsteking zijde begint te zweten/lekken.
de pakkingen van het blok zoals voetpakking etc zijn er 1,5 jaar terug allemaal nieuw tussen gegaan alleen die van de inlaat niet die heb ik na de schade een paar weken terug vervangen.

en ja wat betreft de valse lucht heb ik wel meerdere keren geprobeerd met remmenreiniger en deo maar daar reageert hij verder niet op.

verder heb ik wel gemerkt hij hij nadat ik de ontsteking iets vroeger gezet heb iets onregelmatiger loop als hij stationair draait, maar verder merk ik hier tijdens het rijden niet veel verandering.

helaas bleef het vandaag met bakken naar beneden komen hier dus morgen kan ik weer eens naar buiten om wat te proberen



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved