Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Hulp nodig, Puch MS50 wil onder geen beding lopen ' (ID 70026).
De reply is geschreven door JohnnyS (UserID 27495) op 8-8-2022 17:42.

@ aprilia

Heb dit ''setje'' zo gekocht bij puchshop, zuiger was al inbegrepen bij de cilinder, het uitblazen bij de uitlaat bedoelde ik dat ik dit zelf ''handmatig'' had gedaan toen ik hem gewoon los in me hand had, met een compressor erdoor om te controleren of er geen prop of troep oid de doorgang blokkeerde, dat bedoelde ik ermee.

Is gewoon een cilinder voor spruitstuk aansluiting. Oude encarwi carb's hebben gewoon deze aansluiting aan de carb zitten, dus het is cilinder naar carburateur.

Ook met remreiniger gaf hij geen kick, bij inspuiten bij carb niet en bij de kop ook niet.

@jan w

Weet zo niet wat je precies met zuiger hemd bedoelt, de cyl en zuiger horen bij elkaar, wat ik wel een beetje frapant vond, was dat er een paar mm voorin de cilinder ''over'' is als de zuiger in zijn hoogste punt staat. Heb wel geprobeerd een lange shaft bougie erin te doen als test om dit te compenseren, maar toen deed hij ook wederom nada noppes.


Wat wel zo lijkt, is dat er bij de uitlaat wel benzine komt, omdat hier wat uit droop na een tijdje een boor op het vliegwiel te hebben gezet.

Dit bericht is gewijzigd door JohnnyS op 8-8-2022 om 17:44 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved