Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Orion Rx50 of AGB-30' (ID 59561).
De reply is geschreven door c.van.rijnberk (UserID 27046) op 23-9-2020 17:30.

Koop niets van Orion onvoorstelbaar wat er in 1 jaar allemaal kapot kan gaan en dat bij een km staand van 2900km.

Bij aflevering, stuur wat los zit,kapot knipperlicht relais,km teller kapot ,piepende achterrem, achterband verkeerd gemonteerd waardoor de bromfiets achter weg gleed. Dit alles de volgende dag gemeld. De reactie was" ja,iedereen kan toch een foutje maken". Deze klachten heb ik allemaal zelf geholpen.
Hier bleef het echter niet bij ook de volgende dingen gingen kapot,2x gaskachel gebroken,achterdemper afgebroken,contactslot kapot, 2x versnelling kapot, lekt olie,lekt benzine,ophanging motor afgebroken.

Als je te veel klacht over wat er allemaal kapot gaat zijn ze ineens niet zo vriendelijk meer. Totaal geen benul waar ze mee bezig zijn en denken niet oplossingsgericht.
Doe geen zaken met dit bedrijf want je gaat voor veel geld het schip in. Als er op aandringt dat hij de brommer terugneemt biedt hij voor een bromfiets van 1 jaar oud maar 300 euro(gekocht voor 1650) om hem vervolgens zelf weer te verkopen voor 1250 euro of meer.

Komen tevens afspraken niet na. Bij de eerste keer dat de versnelling kapot ging hebben wij hem in overleg met hem laten maken bij een lokale bromfiets zaak en dit zou geen consequenties hebben voor de garantie. Echter toen wij hem belde dat de versnelling voor de 2e keer kapot was, gaf hij de schuld aan de bromfietszaak en hoefde wij niet meer bij hun aan te kloppen,want we waren nu geen klant meer bij hun.

Bromfiets is inmiddels verkocht via marktplaats. Dus bedenkt je goed voor je zaken doet met Orion.

Dit bericht is gewijzigd door c.van.rijnberk op 23-9-2020 om 18:04 uur.

Dit bericht is gewijzigd door c.van.rijnberk op 23-9-2020 om 18:07 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved