Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Hulp gezocht aanschaf off road / crossbrommer' (ID 69740).
De reply is geschreven door Drenth (UserID 26984) op 11-6-2020 10:55.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Aprilia RX 50 2003
[...]


Heb ik al contact mee gehad, niet leverbaar. Toch bedankt voor de moeite!

Rieju en Motorhispania komt bijna 1 op 1 overeen. De eerdere modellen (RR etc) was weinig mis mee behalve dat ze gigantisch roesten. Voordeel daarvan is dat dat een zichtbaar probleem is. Als hij nog niet erg roest kun je hem zonder problemen kopen.
De MRX/SMX/RRX generatie was al een stuk beter kwa roest bescherming.

De Malaguti is een Yamaha DT met iets ander plaatwerk en andere stickers. Kwa opvoeren wat lastiger omdat je met diezelfde ontsteking zit.
€1500 vind ik wel grof geld voor zo'n brommer.

Orion RX50 zijn chinese brommers met een imitatie Honda 4 takt blok. Niet vooruit te branden, erg slecht beschermt tegen roest en de originele kabelbomen zijn ronduit slecht.
Reserve onderdelen zijn nieuw dan weer super goedkoop en flink leverbaar.
De Orion EVO50 heeft een imitatie AM6 2 takt blok. Gaan een stuk harder dan die imitatie 4 takt. Die imitatie blokken zijn niet echt geweldig. Gaan wel een poos mee, maar zodra ze minder worden geen aandacht meer aan besteden en een 2e hands echt AM6 blok halen.



1500 voor de XTM vind ik ook te duur, apparaat ziet er super uit dat wel maar is niet de jongste meer.

Rieju en Motorhispania zien er top uit, denk dat ik hier maar eens naar op zoek ga, mooiste zou zijn een dikke MRX met Enduro setup, als iemand hier er nog een te koop heeft/weet laat maar weten.

Honda HM en Beta RR zien er echt geweldig uit maar ontzettend duur.

Ik houd jullie op de hoogte





Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved