Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Invoeren Zwitserse honda mtx OT ' (ID 69599).
De reply is geschreven door pangolopalanga (UserID 4012) op 16-6-2019 2:38.

Ik heb het vermoeden dat je de Zwitserse papieren zult nodig hebben, want je hebt geen andere. Je kan natuurlijk de hele brommer overbouwen op een Nederlands frame, dan heb je de Zwitserse papieren niet meer nodig.
Wat is nu het rotte van de Zwitserse papieren...Zwitserland is geen Europese Unie land...zodat potentieel heel wat onderdelen niet voldoen...bvb. de lichten of uitlaat kunnen een EU merk missen. Zelf wou ik ooit een Chinees ding importeren...bleek dat die geen rode reflector hebben achteraan, teveel decibels produceren, enz..Die 5 kW is niet echt het probleem, maar je constructiesnelheid mag maar 45 km/h zijn...wat wil zeggen dat de snelle onderdelen er af moeten. Dat kan enkel de carb zijn, maar ook de cilinder en de uitlaat.
Omdat je een brommer van buiten de EU importeert, mag je een op een totaalkeuring rekenen denk ik...pakweg een Duitse brommer in orde krijgen is een kwestie van documenten alleen.
Ik zou me goed informeren bij de RDW, en zelf zou ik alles overbouwen...kost minder en dan heb je nog altijd je snelle setup.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved