Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Mijn agm vintage start maar valt stil als ik geen gas geef. ' (ID 69523).
De reply is geschreven door CHARLIEAGM (UserID 26580) op 24-9-2018 0:00.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Gimly161
Klinkt alsof de carburateur ff afgesteld moet worden. Heb je al geprobeerd de stationair schoef naar binnen te draaien?


Dit hebben we allemaal gedaan vandaag:

-de schroef bijgedraaid en losgedraaid tot het punt dat hij een goed half uur soepel stationair heeft gedraaid (zonder wisselvallig toerental en dan hem, 4 keer na elkaar gestart en na een halfuurtje pauze daartussen nog eens willen starten maar daarna viel hij gewoon weer langzaam stil.
-de carburteur losgemaakt en deze ziet er zelf zo goed als nieuw (brommer heeft onderhoud gehad voor hij eindje stilstond)
-we hebben de benzinetank helemaal leeg laten lopen en hierbij de brandstoffilter eens losgemaakt en daar vloeit de benzine gewoon losjes door

Zou het dan toch gewoon liggen aan het feit dat de brommer gewoon een eindje moet rijden of dat er nieuwe benzine in moest? Bij de oude benzine die er nog inzat starte de brommer ook en dan hebben we er in het begin gewoon nieuwe benzine bij gemengd.

Misschien dat ik er best ook even bijzeg dat er een nieuwe batterij inzit die nog moet opgeladen worden (door te rijden?)






Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved