Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Yamaha TZR houd in/smoort boven 7000 toeren' (ID 69496).
De reply is geschreven door DikkeDrieWieler (UserID 26543) op 12-8-2018 23:54.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: pangolopalanga
Als hij koud is, reageert hij dan goed of slecht op de choke ?
Als hij daar goed op reageert, moet je sproeier nog groter.


Onzin, koude motor heeft juist meer benzine nodig. Als hij dan slecht met koude motor en choke loopt verzuipt hij juist. Dan gaat een maatje groter natuurlijk niet helpen.

Een brommer loopt nu eenmaal kudt op de choke aangezien je hem er op moet starten.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: gfhoihoi72
[...]


Hahah groot en breed ben ik nou niet bepaald. 65KG moet die brommer toch met gemak aankunnen. Heb er met m'n vorige uitlaat ook nog nooit problemen mee gehad, is pas sinds de nieuwe uitlaat.

Vanaf de 3e versnelling wordt het inhouden en stotteren wel erger dan in de eerste 2 vernellingen. Maar in alle versnellingen is het wel te merken.

Wat ik wel ontdekt heb is dat hij nauwelijks stottert en inhoud als de motor koud is. Pas na een minuutje ofzo begint ie dat te doen.


Brommer staat veelste rijk. Te arm merk je niet (alleen uitvallen wellicht) maar jij hebt echt een stotter. Controleer of je gasnaald wel op neutraal staat. Een vriend van me had het zelfde geintje en die stotterde voor en in de powerband. Ps welke maat Haj je der in?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved