Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Yamaha TZR 50 reageert niet meer' (ID 69442).
De reply is geschreven door pangolopalanga (UserID 4012) op 4-4-2018 23:10.

Een zekering is 10A gewoonlijk.
Natuurlijk kun je die apart krijgen.
Geen lichtjes in je cockpit is geen probleem om te starten. Ik begrijp wel niet zo goed dat dit al zeer snel na een garagebezoek plaatsvindt. Heb je veel gestart of heb je het contact laten opstaan misschien ?
Ik zou de batterij proberen laden, als dat niet lukt nieuwe batterij steken. Dan proberen starten, tot batterij bijna helemaal leeg is. Nog eens proberen met startpiloot. Dan de volgende dag dit alles herhalen. De tweede dag is er een heel klein beetje warmte in de motor overgebleven, en is de benzine vers uit de tank. Dat helpt wat.
Het probleem met een brommer zonder kickstarter is dat je vrij afhankelijk bent van een goede accu...maar goed je bespaart je een versleten knie ;p
En btw als je geen startgeluid hebt, zou ik het startrelais ook eens nakijken.
Wat heeft de garage er aan gedaan ? Dat kan ook al veelzeggend zijn. Als je dat werk controleert immers, en het werk is niet goed gedaan, kan je beter elders gaan in het vervolg. Als het werk goed is uitgevoerd, moet je nog andere dingen herstellen, en kan je je bromboer nog wel vragen wat hij nog allemaal gevonden maar niet aangepakt heeft.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved