Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Aprilia RS 50 extra slot' (ID 67881).
De reply is geschreven door beppiesnelgas (UserID 25760) op 6-2-2018 15:06.

Het afgelopen jaar hebben ze twee scooters van mij gestolen. Een van mezelf en een die ik van mijn werkgever gebruik. Ik werk namelijk bij een antikraak-bureau en moet met mijn scooter alle panden in mijn regio die in gebruik zijn controleren. Mijn werkgever was daar niet erg blij mee. Dat kun je je waarschijnlijk wel voorstellen. Maar zelf was ik ook ziek van de diefstallen. Mijn vespa scooter uit 1996 die ik helemaal zelf had opgeknapt is mij namelijk ontnomen. En die was niet verzekerd. Dus alles weg en geen vergoeding.

Nu heb ik in ieder geval een diefstalverzekering afgesloten. Die eisten 2 ART sloten.

De nieuwe scooter die ik gekocht heb is een BTC riva. Deze kost 1000 euro nieuw.

Nu heb ik gelukkig de sloten voor een leuke prijs kunnen kopen, maar toch is het wel een beejte belachtelijk dat je 2 sloten moet hebben voor zo'n goedkope scooter. Ik heb gekozen voor een kettingslot en een remschijfslot. Deze twee zijn ook goedkoop

https://www.motorsloten.eu/kettingslot-art3/starry-citycat-art3-kettingslot.html

https://www.motorsloten.eu/schijfremslot/schijfremslot-art4-slot-pro-tect.html

De sloten zijn gekeurd en moeilijk open te krijgen, maar nu ben ik nog na aaan het denken om misshien een grondanker te kopen. Dat hebben zij ookwel maar die kun je niet meenemen onderweg en thuis is het redelijk veilig om te scooter te stallen.

Nu is mijn vraag hebben jullie nog goeie tips voor diefstal tegen te gaan?




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved