Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Argumenten/data om milieuzone in te mogen met 4-takt Honda C50 1971' (ID 69399).
De reply is geschreven door 4takker (UserID 4664) op 18-1-2018 10:20.

die hele milieuzone is symboolpolitiek. bedacht door een stel bomenknuffellaars en 50+ers die graag willen fietsen. die hebben ergens gelezen dat een brommer 40keer meer fijn stof uitstoot. aan gezien alle gemeentes nu zo erg gehaaid zijn op schone lucht hebben ze die regel er door gekregen.
maar dat ter zijde.

oude brommers kunnen enkel een ontheffing voor weekenden en feestdagen aan vragen. maar daar was je al bekend mee.


gelukking zijn onze chinese vrienden zo goed in het klonen van brommers. zie monkey, dax, die nieuwe berini dingen en de supermotorcompanie met hun c imi dingen. dus die jongens mogen wij als 4 takt rijders op de blote voetjes kussen dat hij gewoon met onze oude troep mogen rijden.

inderdaad zo'n imi ding scoren alles om bouwen en lekker door rijden.maar die bomenknuffellaars en 50+ers zullen binnen kort wel op de proppen komen dat brommers ook aan apk eisen moeten voldoen dus ook uitlaat gas metingen. om dat de lucht toch net zo vuil blijft ondanks de maat regel.


dat bezwaar heeft half oldtimer rijdend nederland al getekend maar bij iedereen is het bezwaar zo van tafel gepoetst zonder dat er naar gekeken is.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved