Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp '(Honda NSR) Brommerkenteken naar motorkenteken' (ID 69338).
De reply is geschreven door WestlandMB (UserID 18664) op 14-2-2017 22:37.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Aprilia RX 50 2003
[...]


Telt dit ook voor brommers tussen 2000 en 2005?

Weet jij hier misschien meer van kwa eisen enz?


Zover ik weet (en kan vinden op de RDW site) voor alle brommers die je naar motorfiets wilt keuren ongeacht het bouwjaar of jaar van invoering. Als je het van plan bent zou ik gewoon even de RDW bellen.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Stijn-db
Oke dus aangezien ik al een brommer kenteken heb kost dit mij maar 55? Of kost dit mij 131 omdat ik er een andere setup onder heb?


Ja het kost bij jou dan €55. (excl kentekenplaat, dus totaal misschien +- €80, maar ik weet niet precies wat een plaat kost.)

De eisen voor de keuring kan je vinden op de RDW site. Eigenlijk moet de brommer gewoon 100% in orde. Dus goede remmen, verlichting, mooi lopend blok, spiegeltjes etc.

Bij de keuring naar motor is het vaak voor 90% papierwerk, aangezien de brommer al een Nederlands kenteken heeft mag je verwachten dat hij in orde is. Soms wordt de motor niet eens gestart. Uiteraard moet je dit zelf ook nog wel even controleren voordat je naar de keuring gaat. Dus zorgen dat alle lampjes werken, goede banden, remmen, goed lopend blok etc. Eventueel aanvullende eisen in orde brengen. (Alles is gewoon terug te vinden op de RDW site als je even goed zoekt of desnoods even belt).

Gewoon eerst je NSR lekker 100% in orde maken, zodra je een motor plaat gemonteerd hebt wil je zelf toch ook dat alles in orde is.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved