Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Chinese "rommel" bewust gekocht; toch wat vragen.' (ID 69325).
De reply is geschreven door icewim (UserID 2665) op 18-1-2017 22:06.

Klinkt logisch ja. Ik kan dan ook wel gaan stellen, maar dan is het einde zoek. Gezien het afslaan na warme start en het snelle toerental, zal dit wel "de gulden middenweg" zijn die iemand ooit eens ingesteld heeft. Zolang het gaat, gaat het.

Goede tip voor de bougiedop; dat zal ik eerst eens even aanpakken ja, thanks!

Ik kon het niet laten en heb net wel even mijn kop eronder gehangen. Ziet er best okee uit; beetje vuil natuurlijk, maar geen rare (beun)dingen.
Een kleine olielekkage die ik voor nu nog niet kan plaatsen aan de linkerzijde; vettigheid aan de slangklem van de flexibele slang op het luchtfilterhuis, maar ook -en dat vind ik raar- op de framebuis helemaal naar boven toe.
Van het luchtfilterhuis naar boven kan niet; er zitten immers daar geen draaiende delen die het rond kunnen slingeren. Dan van de schokdemper, maar die was dan weer droog.

Nouja, was maar een heel klein beetje en ik maak mij er niet druk over. Oliepeil in de gaten houden en kijken of het niet harder gaat lekken.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved