Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Chinese "rommel" bewust gekocht; toch wat vragen.' (ID 69325).
De reply is geschreven door icewim (UserID 2665) op 18-1-2017 21:26.

Pffff, zojuist dat ding opgehaald; KOUHOUD!!
Dat was ik even vergeten van vroegah

Afijn, ik lees "carburateur" en denk dan direct: "minimaal een stationair stelschroef en een co schroef"......... Dus meende met de eerste wel wat te kunnen doen.

Ik moet je eerlijk zeggen; als technicus ben ik altijd zeer geïnteresseerd in andere technieken, maar voor die interesse was het nu even te koud. Hij staat in de tuin en dat is het voor nu.
Morgen in het licht zal ik er even een foto van maken.
Ik heb er verder nog helemaal niet onder gekeken..........

Maar je hebt een sterk punt, een heel sterk punt zelfs waar ik mij goed in kan vinden en waar ik mij aan ga houden; als hij het doet: niet aankomen!
Kan me precies voorstellen dat je bij dit soort techniek, alleen maar de boel kapot kan repareren

Daarnaast; het zal niet eens werken lijkt mij want als hij warm is, slaat hij na het starten direct weer af. Even gas bij voor drie seconden en hij blijft wel lopen.
Na 10 seconden stationair draaien (warm, voor stoplicht bijv.) kan je niet ineens gas geven want dan smoort hij; zonder afslaan doet hij het bij de tweede keer gas geven weer wel prima.
Daar blijkt naar mijn idee uit dat de hele mengselregeling niet zo precies is.
Stel je het ene bij, krijg je het andere weer. Beetje mee proberen te leven dus, beetje met de gashendel spelen hier en daar.

Wat mij wel opviel is dat -ook warm- bij vermogen vragen, de motor een beetje rauw klonk. Als ik rustig optrek niet. Mag ik aannemen dat dit er ook een beetje bij hoort?
Dat hij altijd rustig behandelt is, geloof ik namelijk wel. Plus; hij heeft 1600 km gelopen en ik heb dus niet het idee dat het motortje nu al aan zijn einde is..........die indruk geeft hij iig niet.



Dit bericht is gewijzigd door icewim op 18-1-2017 om 21:28 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved