Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Pro Forum in het onderwerp 'lomp inrijden = meer vermogen?' (ID 66741).
De reply is geschreven door kenny77 (UserID 11550) op 2-9-2012 23:10.

Dit vind ik altijd beetje speculeren, eigenlijk zou iemand een stuk of 20 identieke nieuwe blokken moeten hebben.
10 testen onder voorgeschreven inrijd waardes en 10 hard inrijden, allemaal te gelijk in 1 testruimte. Na zoveel uur een aantal testbank uitdraaien maken per blok. En dan demonteren en vergelijken, dan krijg je pas een echt goed overzicht hoe het nu precies zit en begin ik persoonlijk pas dingen aan te nemen.

Maarja wie heeft het geld ervoor.
(idee om aan de mythbuster voor te leggen? )

Mijn nsr heb ik ook niet in gereden en als ik hem gebruik gaat hij alleen maar de toeren in. En die begint nu toch al een beetje door te lekken langs de zuigerveren zag ik laatst. En die heeft misschien max 200 km gereden. Terwijl ik dit ook zo gedaan heb met mijn yz80 blok wat onder mijn dt zat. Deze heeft hier totaal geen last van gehad.

Voor mij ligt het gewoon eraan hoe duur en hoe lang het mee moet gaan hoe ik ze in rij (zit voor mij dus tussen de oren). De brommers heb ik niet echt in gereden (de eerste paar cilinders/zuigers wel op advies van mijn vader) en de dt175 wel beter terwijl die veel minder toeren maakt.

Maar ik kan niet ontdekken of nu iets langer of minder lang mee ging. Ik vond dat alles bij mij snel versleten was...

Maargoed zolang er niet een test komt zoals ik boven geschreven heb, blijf ik het gewoon zo doen wat voor mijn gevoel goed is.

Die 2% extra vermogen wat je zou kunnen winnen, tsja meeste mensen verliezen meer omdat de afstelling verkeerd is. Dus of ik me er druk om kan maken. Mhh nee niet echt.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved