Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Brommer afstellen.' (ID 62910).
De reply is geschreven door kpotmake (UserID 17197) op 20-10-2010 13:39.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: FreakyRik
[...]


Ik ga het inderdaad eerst even proberen, en daarna als het nog niet goed is de hoofdsproeier aanpassen. te arm wil ik ook niet zitten, vanwege het vastloop gevaar (heb er al te veel gehad xD).

Pomp pompt inderdaad op het toerental, maar ook naar hoe ver jij je gashendel hebt staan. ik laat hem er denk ik lekker aanzitten. vind dat zon gedoe dat als je zonder benzine staat in de middel of nowhere dat je dan niet normaal kan tanken, dit is wel zo handig.

ik vond dat op mijn vorige brommer ook altijd zo'n gehannus, altijd maar olieflessen en maatbekertje meenemen als je gaat tanken.

maar toen heb ik een olietankje gekocht (gewoon een ogiginele voor mijn brommer) daar een gat van 20 in geboord, daar een kraantje voor op gemaakt op de draaibank (zuiger met trekstang, in een cilinder met een gat erin), en in mijn opbergruimte nam ik dan altijd een stage 6 maatbeker mee

dus als je dan moet tanken, gooi je er bv 4 liter benzine in, en dan pak je je maatbekertje, hou je onder het kraantje, gooi je de olie bij de benzine en klaar

werkte perfect! aanrader?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved