Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Fora en oldskool users' (ID 57213).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 29-7-2009 21:06.

Help je dat persoon toch niet . Niemand die zich er druk om zou maken als je je reactie niet geeft. Geouwehoer in de startpost dat je een 'oldskool user' lastig valt met je vraag, lees hem lekker niet, als je enige vorm van verplichting voelt om dat wel te doen is er denk ik toch wat mis tussen je oren.

Uiteindelijk blijkt toch dat de meeste leden hier zelf ook zijn begonnen als een stel wetenlozen en ook domme vragen gesteld hebben en langzaam of snel geleerd hebben. Ook erg opvallend is dat het juist die mensen zijn die zich druk maken om dit soort zaken. Blijkbaar denken deze mensen dat ze een één of andere geweldige status hebben of zijn daar naar opzoek om een of andere reden, eigenlijk komt dit gedrag en zeker de toon in de startpost vrij triest over. Net als dat gezeur in topics van iemand met 5k+ posts over zoek gebruik praktijken en niveau.

Ongelofelijk waar mensen hier zich druk om kunnen maken, het is zo af en toe net een spielerei hier.

Deze post is trouwens niet gericht aan een specifiek persoon dat boven mij post, gewoon gericht aan de mensen die zich hierdoor aangesproken voelen .



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved