Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Fora en oldskool users' (ID 57213).
De reply is geschreven door Martijn II (UserID 4778) op 14-6-2009 21:36.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: ikkejw
dit is al vrij oud, en staat op meerdere (engelstalige) forums. ik heb t een paar jaar geleden ook al een keer helemaal doorgelezen, en ben het 100% eens met alles wat er in staat.

maar ik denk niet dat BF veel beter wordt van deze lap tekst, aangezien de gemiddelde 13-jarige VMBO-ert met een ragpoeg weinig zin heeft om een paar meter aan (vrij moeilijke) engelse tekst door te spitten voor ie mag vragen waar z'n bougie zit.




had het toen dan gepost.

vertaling komt er wss aan....die ook wat ingekort is

Maar ik sta op het punt de boel te boycotten hiero, en als ik de rest van de oldskoolers achter me heb staan is bf gauw verleden tijd. Ik wil zelf ook de kwaliteit van BF zo hoog mogelijk houden en als het op die manier even moet klappen dan is het niet anders...maar ik word er echt gestoord van dat mensen hier dingen lopen te verkondigen die gewoon NIET WAAR zijn en doen alsof ze er vanalles van weten. Dat is geen helpen.

De volgende stap is mensen eruitpleuren die niet normaal communiceren. Spelfoutjes kunnen nog, maar als ik een vraag niet begrijp ga ik er toch mooi geen antwoord op geven.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved