Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Pro Forum in het onderwerp 'RVS voorbocht, maakt het uit?' (ID 9093).
De reply is geschreven door Erik_N (UserID 892) op 30-4-2003 16:04.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: ardan
enkel het flensidee dat je een andere expansie enzo erop kunt bouwen wil ik wel zien.lijkt me zeer moelijk om dat helemaal goed te krijgen,moet perfect sluiten anders verlies je druk en dan is je mooi op maat gemaakt expansie toch niets meer waard.



Als je van je voorbocht twee centimeter op je eerst conus het, en daar dus een flens op. Dit zelfde ook op einde voorbocht zodat hij op elkaar, de brekende lengte heeft. ietsjes minder, zodat je er tussende opmaat gemaakte pakking (welke je goed van dat paspartout karton kan maken) kan plaatsen. Ik weet niet of dit realistich is, maargoed, dat iseen kwestie van proberen.

Het gaat er nu even om wat de nadelen van het fabriceren van een RVS uitlaat zijn, of RVS gebruik ergens in de uitlaat. Aangezien die conussen van RVS moeilijk te maken zullen zijn. Maar materiaal kan ik wel voordelig (gratis) krijgen, weet alleen niet hoeveel, maar anders haal ik grote plaat afval hier in de buurt, zodat ik er meerdere conussen uit kan maken, en bijv drie experimentiele uitlaten kan maken. Leek me dus handig datin plaats dat je dan ook drie voorbochten moetm aken, je gewoon er tussen kan wisselen. Maargoed, dat komt later. Eerst maar eens weten of gebruik van RVS in een uitlaat verstandig is.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved