Brommerforum.nl - Print: Reply

Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Nachttopic Deel 26 (0.00-07.00)' (ID 44766).
De reply is geschreven door Barrel (UserID 12026) op 30-8-2007 1:29.
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: BIET
[...]
Naja als je geluk hebt heb je eventjes rust tussen het 1e en 2e deel door. Maar dan ben je ong 2,5 uur aan het vliegen geweest en dan heb je misg 5 minuutjes rust. Verder eten we om 4 uur voordat de hel losbarst. Daarvoor zijn we vanaf 2 uur bezig geweest met de mise en place, wat betekend alles op z'n plaats zetten, is beetje de taal van de keuken voor de voorbereidingen dus. Dat is inprincipe gewoon ff warmdraaien en als er geen gekke dingen zijn drinken we na het eten nog een koppie koffie en dan moet je er inprincipe rekening mee houden dat je van 5 tot een uur of 10 minimaal, meestal veeeeeel later volop bezig bent met geluk een minuut of 5 rust
. En dan is het schoonmaken, dan kan het ff wat rustiger aan
.
Maarja in de keuken is gewoon anders, iedereen doet ander werk, iedereen heeft andere skills en ik schein heel erg goed te zijn, zeker voor iemand zonder opleiding, en het is natuurlijk ook wel leuk als je ergens goed in bent. En als je wat verantwoordelijkheden hebt of heel veel in mijn geval is het ook wel leuk natuurlijk, vind ik iig. Het is 10x leuker als je moeilijk vervangbaar bent dan als 1 van de vele wel ff voor je kan invallen.
tering, vind je et gek dat er zoveel mense stukgaan in de horeca:p
ma klinkt niet verkeerd!
ow das idd wel tof. ga je er nog wel opleiding bij doen. wel gaaf als jet beetje kan maken in die wereld. straks tv programma BIETS Keuken HEL:p
Kga pitte, latex
Dit bericht is gewijzigd door barrel op 30-8-2007 om 1:32 uur.
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved