Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Regels Project Forum' (ID 38602).
De reply is geschreven door Henk-88 (UserID 4824) op 7-11-2006 4:03.

Het kan best moeilijk zijn om met vaste toelatingsregels te werken alleen al vanwege het feit dat dezelfde zaken op verschillende wijzen uitgevoerd kunnen worden. User A kan een bepaald materiaal rücksichtlos en in de kortst mogelijke tijd op z'n brommer beunen maar user B doet hetzelfde maar dan perfectionistisch en met een enorm oog voor detail en compositie.

Het ligt voor de hand dat daarom de users van dit edele forum niet vóóraf gaan kiezen voor een project dat ze nog niet kunnen zien maar pas als ze kunnen zien dat een project potentie heeft. Een voorronde lijkt me een mogelijkheid.

Iedereen zou zijn of haar project-idee in een spreekwoordelijk vat (ideeën met de hoogste waardering bovenin en ideeën met de minste waardering stromen er onder weer uit misschien) kunnen gooien zonder dat iemand kan zeggen dat het daar niet goed genoeg voor is. Wat eruit geselecteerd wordt -door users en/of een panel van deskundigen en ordehandhavers- kan doorstromen naar een plezierbereidend projecten-forum.

Excuses aan degenen die hiervoor hetzelfde al geopperd hebben; ik heb namelijk niet dit hele topic doorgebladerd. Ik krik m'n posts ff op.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved