Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Regels Project Forum' (ID 38602).
De reply is geschreven door christianos (UserID 4992) op 29-8-2006 10:44.

hmm nog niet alles doorgenomen, maar ik snap dat er veel weerstand is tegen de overvloed aan projecten, al heb ik er nog niet zoveel last van.
Het mooi van het project gedoe is dat je je eigen kosten kan zien enzo en dat is niet alleen voor BF handig, maar ik vind het ook gewoon handig. Ik zou dit systeem ook het liefst geintergreerd zien in de normale brommers.

Wat is een project?

heel moeilijk..

Ik pleit zowiezo voor alle brommers die ouder zijn dan 35 jaar.
Waarom? omdat het zoeken van onderdelen en het mooi maken van die dingen een project op zich is die veel gecompliceerder is dan een MHR80 kitje tjoenen en er een wegracer van bouwen.

Wat is geen project?

Het opknappen van je brommer die jonger dan 35 jaar is en waarvan je hem alleen gaat terugbrengen naar een redelijke kwaliteit

Wat is ook geen project?

Het idee voor een project is nog geen project.
Open pas een project topic nadat je een brommer hebt, DUIDELIJKE plannen hebt. zodatw e niet met ze allen op BF hoeven na te denken wat jij graag voor voorspatbord wil hebben.

Wat is dan wel een project?
Elke bijzondere, opvallende bromemr die volgens jou heel speciaal wordt en waarvan je zeker weer waar geen enkele brommer bij in de buurt komt.
aha.
En dat in een project topic foto's moeten lijkt me duidelijk.

edit: @ nsrracer, no offence, maar wat heb je nouv oor iets speciaals veranderd aan die rs behalve een panty over de koplamp en een standaard led balkje achterin?

Dit bericht is gewijzigd door christianos op 29-8-2006 om 10:50 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved