Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Regels Project Forum' (ID 38602).
De reply is geschreven door Teunis (UserID 10924) op 28-8-2006 21:20.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: bobje
Als je nou die projectpagina's niet linksboven laat verschijnen tussen de 'gewone' topics, maar linksonder bij de updates, ben je als je het mij vraagt van het gezeik af. Dan worden de projecten niet overheersend op bf, en kan je iedereen zijn gang laten gaan.

Aangezien een project voor iedereen iets anders is kan je niet in één keer met een definitie komen waar iedereen zich aan gaat houden. Laat iedereen zijn projectjes toevoegen, linksonder verschijnen, en als je het geen leuk project vindt kijk je niet.


mm lastige kwestie vind ik dit, ik ben vanmening dat iets al gouw een project is, want wat voor de een niks voor stelt is voor de ander al heel wat als ie het voorelkaar krijgt.
zo vind ik dat bijvoorbeeld het opknappen van een brommer opzicht best een project kan zijn als je het goed aanpakt en ook echt alles aanpakt bijvoorbeeld vind ik het wel een project.
Ik zou zeggen houden zoals het nu is, want als je het gaat beperken zou ik jammer vinden,want ik vind dat het opzicht bijna altijd wel goed gaat. Op uitzondering dan dat sommige mensen er niks aan doen en er alleen neer zetten ik ben van plan....weetnie/niks; dit zou verboden moeten worden.
Wat ik een voordeel aan projecten vind en daarom o.a. niet beperkt hoeft te worden is dat je statestieken hbet in de vorm van uitgave en updates om later nog eens terug te kijken

Dan zou ik nog wel wat toevingne/verbetering aan projectopset willen:

- een soort stem systeem(met sterren of zo) wat de de "projecten" onder de projecten gaat onderscheiden. Dus voor de mensen die alleen de echte projecten willen zien ,ze hierop kunnen sorteren op de kwaliteit van het project en bekijken, als dit gebeurt is de kwestie wel of geen project al een heel eind opgeslost denk ik en het geeft gelijk aan wat andere mensen van projectkwaliteit vinden afzonderlijk van de schoonheid van het project.

- zoals bobje al zei, een apart een update menu voor projecten, dat ze het uit het updatemenu van de topicupdates gaan en eigen menu krijge

Teunis heeft gesproken ; hoop dat je er nog wat van snap


Dit bericht is gewijzigd door Teunis op 28-8-2006 om 21:25 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved