Brommerforum.nl - Print: Info artikel


Info artikel: 'Foto(s) van Marktplaats gebruiken'
Geschreven door koekie (UserID 10787)
Geplaatst op 30-6-2010 17:04

Omdat ik met enige regelmaat (zeg maar gerust heel vaak) zie dat mensen een link naar marktplaats in hun brommerforum-advertentie zetten voor de foto's, heb ik even een korte uitleg gemaakt hoe je foto's van marktplaats in je eigen ad. op brommerforum kunt gebruiken.

Als je advertentie op marktplaats met foto's en al geplaatst is, kun je eenvoudig de broncode van die advertentie oproepen door met je rechter muisknop ergens in de advertentie te klikken, en te kiezen voor "Bron Weergeven"
Nu krijg je een hele pagina met broncode te zien, waar dus ook ergens de links naar de foto's in verwerkt zitten. Als je nu in deze broncode zoekt naar "Photos", kom je al vrij snel op het volgende stukje broncode uit:De photos.push links zijn link naar de betreffende foto's. Logischerwijs zijn de thumbs.push links, links naar de thumbnails.

Nu is het een kwestie van de gewenste links kopieeren, en plakken in je brommerforum advertentie

--------------------------------------------

Voor de FireFox gebruikers is er nog een makkelijer truckje.
Als je met je rechter muisknop klikt in de advertentie, en je kiest voor de optie "Pagina Info bekijken" kom je in een venster met een aantal Tab's. Bij het 2e tab "Media" worden alle afbeeldingen getoond in een overzichtje met daar onder een voorbeeld van de afbeeldingen.

De betreffende foto's die bij de advertentie horen, staan ook in deze lijst, en kun je met 2 muisklikken kopieeren

Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved